lundi 29 juillet 2013

castiga online Paypal iar Sharecash

Link pentru creerea unui cont : http://tinyurl.com/panuvxh

Tot mai mulți oameni care folosesc acest site pentru a face bani. castiga online O mulțime de bani. Dacă veți face aproximativ 30 de minute pe zi de ea, bani acasa puteți obține mai mult de 200-300 de dolari pe lună. Plata se face prin PayPal, castiga online Alerpay, verificați + 2-3 încă alte metode metode de a face bani.

Tot ce trebuie sa faci este:
- Post ce vrei (nu porno) În general, se folosesc două metode:
Ianuarie. Torrents Metoda - fișier este creat filmul să fie produs, castiga online pentru a primi o parolă pentru fișier, și apoi încărcați Sharecash parola bani acasa. 

Apoi, creați un fișier cu parolă pentru conectarea dosar. Apoi, creați un fișier torrent, picătură și încărcați un uTorrent torrent sau diferite trackere (de exemplu Monova, Seedpeer, piratebay, kat.ph), iar lumea se va descărca fișierul și este plătit foarte bine. castiga online Multe castiga peste 500 de dolari pe lună de la această, fără prea mult de lucru

Februarie. Metoda youtube - toate la fel. sharecash încărca fișiere, apoi obține linkul de download și a pus-o în descrierea unui video de pe youtube metode de a face bani.
Toate acestea este de a fi creativ, bani acasa castiga online de a găsi numele de fișiere care poate trezi lumea pentru a descărca metode de a face bani.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire